Zbohom Lenka…

Podkonice výber fotografií október 2014Keď v piatok poobede zapadávalo slniečko na Plešiach, naša komunita a dedinka prišla o najsilnejšieho človiečika, akého som vo svojom živote poznal… vyhasol mladý život výborného priateľa. V piatok poobede prehrala boj s chorobou naša výborná priateľka Lenka Leštáková. Moje oči sú stále plné sĺz….

Lenka, bola si to ty, čo nás potiahla a motivovala keď nám bolo ťažko… Lenka, človiečik, ktorý nám pomáhal liečiť rany po rozchodoch…. človiečik, ktorý nás povzbudil a ukázal cestu ako ďalej….

Lenka, človiečik, ktorý mal najviac skúseností pri prívave stratégií, projektov, neskutočných množstvo pohovorov… človiečik, ktorý mal stále nevyčerpateľný zdroj energie.

Lenka, a tvoj malý pluto…. koníky…. lyžovačky… turistiky…. malý domček u Hanimrov….kde bolo vždy útulno… kde ste nás vždy prichýlili s Mišom….

Lenka, veď len akoby včera sme zakladali Našepodkonice a plánovali ako pomôžeme našej dedinke. Miestu, ktoré ti tak prirástlo k srdiečku… miestu kde si našla svoju lásku… miestu, kde si plánovala ako rozvinieš svoje skúsenosti….

…. Lenka…. ďakujeme, že sme ťa mohli spoznať a byť s tebou….je to pre nás všetkých rana… budeš nám navždy chýbať!

kolektív mladých ľudí z Podkoníc….

Komentáre sú uzavreté