Zber odpadkov 10. ročník

Tento rok je to už desiaty krát kedy sa stretneme na spoločnom zbere odpadkov v okolí našej dediny. Začalo to ako potreba mladých ľudí, skrášliť svoje okolie a stala z toho tradícia. Pridajte ruku k dielu a urobte naše Podkonice o niečo krajšie.

Občianske združenie COB – Deti dosky – nezávislí snowboardisti a Autodoľava a i Obecný úrad no a pravdaže – Vy! Takto to vypadalo každý rok. Začali sme s 50-timi vrecami na trase Podkonice – Slovenská Ľupča. Neskôr pribudla cesta do Priechoda, neskôr Pleše a Moštenica ale aj Baláže.

Často krát aj vo voľnom čase cez týždeň sme to potiahli len sami dvaja s Dominikom Valentom. Pre dobrý pocit a krajšie okolie. Osudy niektorých dnes už z úvodnej fotky rozplietol osud a išli svojou cestou.

Dosť bolo nostalgie! Pozývame Vás v sobotu 13. apríla 2019 pred Jednotu o 7:30. Doneste si dobrú náladu. Vrecia, rukavice a občerstvenie Vám dáme my! Rozdelíme sa do skupín a podľa počtu ľudí vyrazíme na všetky smery.

Akciu organizujeme vďaka podpore Občianskeho združenia COB – Deti dosky, nezávislí snowboardisti, Autodoľave, Obci Podkonice. Tešíme sa na Vás!

Komentáre sú uzavreté