FK Podkonice – FC ViOn Zlaté Moravce

Prezident Futbalového klubu Podkonice Michal Barla, členovia výboru, realizačný tím a hráči FK Podkonice vás chcú pozvať v stredu 19.8. na futbalový sviatok do Podkoníc, kde sa odohrá zápas 2. kola Slovnaft Cup-u medzi domácim FK Podkonice a prvoligistom zo Zlatých Moraviec. Výkop bude o 17:00 hod. na štadióne na Brodku. Celá partia, ktorá je na fotke urobí všetko preto, aby sme po roku opäť mali super futbalové popoludnie. Príďte.

S blížiacom sa zápasom s Moravcami sme pre všetkých pripravili suveníry. Modrý šál FK Podkonice, ktorý prezentuje Nelka (vľavo) sa bude predávať za 8 €, zápasová vlajka, ktorú prezentuje Andy (v strede) bude za 20 € a malá vlajka bude za 5 €. Pamätný šál zápasu FK Podkonice vs. Zlaté Moravce, ktorý prezentuje Sofia (vpravo) bude stáť 10 €. Suveníry sa začnú predávať v predpredaji spolu s lístkami v utorok (18.8.) pred zápasom medzi 18:30 – 19:00 hod. v klubovni na ihrisku v Podkoniciach.

Cenu lístkov sme stanovili nasledovne:
Dospelí (muži / ženy) – 6 €
Dôchodcovia (muži / ženy) – 6 €
Deti do 14,99 rokov – 0 €

Deti si vstupenky s hodnotou 0 € zabezpečia buď v predpredaji alebo v pokladniach pred zápasom. V cene lístka 6 € je započítaný aj nápoj (pivo alebo kofola) a hodnotná tombola, ktorá sa bude žrebovať cez polčas a zaujímavé bude sledovať súboj o víťaza tomboly – uvidíme kto bude mať presnejšiu mušku. Budeme sa snažiť dodržať hygienické nariadenia o ktorých vás budeme informovať. 

V generálke na pohárový zápas zohralo naše mužstvo výborný zápas na ihrisku v Pliešovciach. Kto tam v sobotu bol, tak určite neoľutoval. Iba priemerný trávnik (duklička sa má v utorok na čo tešiť), avšak vynikajúci domáci, výborní rozhodcovia a podľa nás, náš top výkon po korone. Komplexne. Od brankára až po posledného hráča na lavičke. BRAVO CHALANI. Futbal bavil a potešil aj oko prísneho diváka. A pozor…
To, že skončilo len 0:1 je len zásluha našej vychýlenej mušky, dobre postaveného brankára a obrancov domácich. Ale s pokorou. Sme vďační aj za 0:1 a upevnili sme si líderské postavenie v 4. najvyššej súťaži na Slovensku. A keďže platí heslo najdôležitejší zápas je ten najbližší, tak si všetci od teraz až do stredy užívajme. Čaká nás futbalový sviatok. V stredu k nám príde na zápas 2. kola Slovnaft Cup-u 5. mužstvo fortunaligovej tabuľky, mužstvo od Žitavy, mužstvo FV ViOn Zlaté Moravce – Vráble. A to s poriadnym skalpom zo soboty. Náš súper totiž oslavoval víťazstvo a 3 body v zápase so Slovanom Bratislava – našim majstrom. Tešíme sa. Uvidíme ako sa tréner Benkovský postaví k nášmu zápasu a koho k nám na zápas nominuje. A koho nakoniec postaví. Víťazstvo Moraviec nad Slovanom je jednoznačne prekvapením. Aj my chceme v stredu výborný zápas. Pre naše vedenie a hráčov bude opäť potešením privítať v Podkoniciach prvoligistu. Odkaz zo šatne je jasný. Kožu lacno nepredáme. Ale najdôležitejšie je, aby sme si každý deň pri prípravách užívali a tešme sa na stredu. Ideme ďalej Tatran Dotoho ⚽ 😊 👍

Komentáre sú uzavreté