FK Podkonice – MFK Dukla Banská Bystrica

Naša obec zažije už čoskoro ďalší futbalový sviatok. V rámci Slovenského pohára, tzv. Slovnaft Cupu, k nám zavíta prvoligové mužstvo MFK Dukla Banská Bystrica. Po Dunajskej Strede a Zlatých Moravciach, tak u nás s odstupom pár rokov, privítame už tretieho súpera z našej najvyššej futbalovej súťaže. Pohárové súťaže dávajú aj mužstvám z nižších súťaží šancu, zahrať si proti najlepším futbalistom na Slovensku. Aj pre Podkonice je teda šanca, že po našom trávniku bude onedlho behať aj slovenský reprezentant Róbert Polievka, ale aj mnohí ďalší kvalitní futbalisti. 
Náš súper bol priamo nasadený do 2. kola Slovnaft Cupu, kde zvíťazil na pôde mužstva z 5. ligy – TJ Partizán Osrblie 4:2. FK Podkonice v prvom kole zdolali doma Kováčovú (6:0) a následne vyhrali v Badíne 2:0. 
Úvodný hvizd 3. kola Slovnaft Cupu je naplánovaný na UTOROK 26.9.2023 o 16:00 hod. Pre všetkých fanúšikov je možnosť zakúpiť si lístky vopred online cez ticketportal za jednotnú cenu 8 EUR. Link na možnosť zakúpenia vstupeniek je zverejnený na facebooku FK Podkonice alebo kliknite TU >>> TICKETPORTAL

 
K pohárovému zápasu s MFK Dukla Banská Bystrica si pre vás FK Podkonice pripravili suveníry: šál za cenu 15 EUR, kľúčenky a odznak za cenu 3 EUR. Konkrétne prevedenie suvenírov nájdete na facebooku FK Podkonice a v prílohe tohto článku vo fotogalérii.
Príďte povzbudiť FK Podkonice v súboji s atraktívnym súperom a zažite jedinečnú futbalovú atmosféru na domácej pôde – v Podkoniciach na Brodku. 

Odkaz domáceho fanklubu – „Vyzývame všetkých fanúšikov FK Podkonice, aby na zápas s MFK Dukla prišli oblečení v modrých tričkách, prípadne aj iných modrých častiach oblečenia. Privítajme Duklu u nás doma v modrom kotli!“

Komentáre sú uzavreté