Podporme spoločne našu školu

Lidl_EKO_A4

Záleží vám na tom, aby naša škola naďalej fungovala? Používate doma plastové fľaše? Ak ste si na obidve otázky odpovedali áno, tak vás prosím POMÔŽTE! Supermarket LIDL vyhlásil súťaž pre základné a stredné školy s názvom EKOHRA. Princípom je, aby škola v čase od 17.febuára do 16.marca 2014 nazbiera čo najviac NEPOKRČENÝCH PLASTOVÝCH FLIAŠ a odovzdala ich do automatov nachádzajúcich sa v predajniach v LIDL. Kto nazbiera najviac fliaš, vyhráva multifunkčné ihrisko v hodnote 80 tisíc eur.

Výhry:

1. miesto: multifunkčné športové ihrisko v hodnote 80 000 € vrátane DPH.
2. miesto: multifunkčné športové ihrisko v hodnote 55 000 € vrátane DPH.
3. miesto: multifunkčné športové ihrisko v hodnote 35 000 € vrátane DPH.
4. – 7. miesto: rekonštrukcia už existujúcich plôch určených na športové účely vo vlastníctve resp. v nájme, alebo v oprávnenej držbe danej školy v hodnote 10 000 € vrátane DPH, prípadne športové pomôcky v rovnakej hodnote.

Princíp je jednoduchý. Spoločne budeme zbierať plastové fľaše. Fľaše zanesieme v plastovom vreci na obecný úrad alebo do školy, kde za plné vrece NEZDEFORMOVANÝCH fliaš dostaneme prázdne vrece. Princípom je nazbierať čo najviac. Pani riaditeľka bude fľaše nosiť do LIDL a vymieňať za lístky.

Druhou možnosťou je pripraviť vrecia s NEPOKRČENÝMI plastovými fľašami pred váš dom a my zabezpečíme ich odvoz. Tento zber by sa vykonával v sobotu 1. marca a 15. marca 2014.

Ak sa nám podarí nazbierať čo najviac fliaš, môžeme vyhrať ihrisko.

PROSÍM, SPOJME SPOLOČNE SILY ZA ŠKOLU A POMÔŽME SVOJIM DEŤOM ČI VNÚČATÁM, ABY SA MALI LEPŠIE. SPOLOČNE TO DOKÁŽEME!

Ďakujem.

Michal Vráb

 

Komentáre sú uzavreté