Autobusový zájazd do vianočnej Budapešti

Pozvánka na vianočnú budapešťVideli ste už vianočnú atmosféru v Budapešti ? A chceli by ste ? Dovoľujeme si Vás v spolupráci s autobusovou prepravou Lalík BUS pozvať na AUTOBUSOVÝ ZÁJAZD DO BUDAPEŠTI v sobotu 20. decembra 2014.

„Vianočná Budapešť“ 

20.12.2014 (SOBOTA) Budapešť, Námestie Vorosmarty tér

Cena: 22 €/osoba

Odchod:                 8.00 hod. parkovisko pred VÚB (prípadne v Podkoniciach)
Príchod:                  Budapešť: cca 10.30 hod. (Námestie Vorosmarty tér)
Odchod z Budapešti:    19.00 hod.  (Námestie Vorosmarty tér)
Príchod do BB/Podkoníc/:        cca 23.00 hod.

 

Vianočná Budapešť Naše PodkoniceCena zahŕňa:           doprava luxusným autobusom,1x  nápoj z ponuky v autobuse zadarmo!!!
Cena nezahŕňa:        cestovné poistenie

Program:       Individuálny.

Autobus nás vysadí v blízkosti Námestia Vorosmarty tér, kde sa nachádza kaviareň Geubard. Fasáda kaviarne sa mení v adventnom období na „Advetný kalendár“ a každý deň o 17,00 hod. sa otvára jedno okno s umeleckým dielom. Taktiež je možné navštíviť Budín – kde dominuje hrad a rybárska bašta Halászbástya, odkiaľ je prekrásny výhľad na Budapešť. Medzi ďalšie vyhľadávané miesta patrí: Margitin ostrov (Margit sziget), Bazilika sv. Štefana, Štátna opera, Parlament, Citadella a iné.

 PRIHLÁSENIE NA ZÁJAZD:

–    email: lalik.miroslav@gmail.com
–    telefonicky: 0905 015 104
– prihlásenie sa stáva platným po uhradení  22 € na č.účtu 434210304/0900 do poznámky je potrebné uviesť meno, priezvisko, tel. kontakt (kvôli identifikácií odosielateľa platby) najneskôr do 17.12.2014 .

Prihláška je záväzná a nevratná po uhradení požadovanej sumy. V prípade, že sa zájazdu nemôžete zúčastniť a máte ho zaplatený, môže na miesto vás cestovať iná osoba. Zmenu je nutné nahlásiť na vyššie uvedených kontaktoch, prípadne osobne pri nastupovaní do autobusu, kde je nutné preukázanie totožnosti cestujúceho, ktorý nebol prihlásený na zájazd.

Vianočná Budapešť s lalik bus a našepodkonice.skMax. počet osôb  na jeden zájazd je limitovaný kapacitou autobusu takže v prípade záujimu neváhajte a kontaktujte nás.

Poďte si spoločne s nami splniť dávne prianie nadýchnuť sa Vianoc v hlavnom meste Maďarska. V príjemnej atmosfére zažiť krásu čarovnej Budapešti.

Zájazd sa uskutoční len v prípade prihlásenia minimálne 40 osôb. V prípade nenaplnenia dostatočného počtu, budú finančné prostriedky vrátené v plnej výške.

Tešíme sa spoločné chvíle strávené spoločne v Budapešti.

Komentáre sú uzavreté