Predpredaj lístkov na Dunajskú Stredu

Ahojte fans… Čo už môže byť lepšou pozvánkou na stredu na Dunajskú, ako bol včerajší parádny obrat v zápase s Medzibrodom s výsledkom 4:1. Máme 6 bodov z dvoch zápasov a tento rok sme ešte neprehrali.  V STREDU k nám na pohárový zápas 2. kola Slovnaft Cup-u prichádza mužstvo FC DAC 1904 Dunajská Streda – vicemajster Slovenska z vlaňajšej sezóny, účastník tohtoročnej Európskej ligy, mužstvo zo Žitného ostrova, vedené trénerom Petrom Hybalom. Pozývame vás všetkých, príďte si k nám do Podkoníc vychutnať  zápas a užiť atmosféru. 

Vstupenky na krytú tribúnu sú už vypredané, ale ďalších 900 lístkov na voľné sedenie a státie je stále k dispozícii. Pre tých, ktorí by ste chceli mať v stredu komfort a nečakať na lístky v radoch, urobíme predaj lístkov zajtra – v utorok (13.8.2019) na Štadióne na Brodku od 18:30 do 19:00 hod.

Ceny vstupeniek na zápas s DAC sú nasledovné:
Muži starší ako 15 rokov: 5 €
Ženy: 3 €
Dôchodcovia: 3 €
Deti do 15 rokov: zdarma

Lístky sa budú určite dať kúpiť aj v stredu pred zápasom. Zajtra (v utorok 13.8.) sa budú predávať aj pamätné zápasové šály v cene 10 euro za kus. Poďme spoločne povzbudiť našich chalanov a Hybalovcom čo najviac sťažiť postup do 3. kola. TATRAN DO TOHO!

zdroj foto: FB DAC 1904 a dac1904.sk

Komentáre sú uzavreté