Pozor na neposypané cesty v obci a neprejazdná cesta do Priechoda

Ilustračné foto z januára 2017 (foto Michal Vráb)

Pani zima končene prišla, aj keď perinbabka nasypala iba pár centi na cestách boli problémy. Ponúkam svoj pohľad na ceste Podkonice – Priechod – a späť. (aktuálne 5.1.2019 o 19:00) hod. Ak máte aktuálnejšie info – dajte do komentára.

O štvrtej poobede som nevyšiel do Podkoníc (v smere Priechod – Podkonice) na osobnom aute cez Beniač (úsek pod čističkou), pretože cesta bola totálne vyšmýkaná a neposypaná. Autá to za celý deň ujazdili a nebol som prvý a ani posledný čo sa tam otáčal v strede kopca… Tejto ceste sa radšej vyhnite. Išiel som do obce cez Priechod – Istebník – Slovenská Ľupča – Podknonice.

Cesta cez Istebník je prejazdná, ale tiež nie je preplúžená – iba ujazdená. Dávajte si tam preto radšej pozor. Cesta do Podkoníc zo Slovenskej Ľupče bola vysypaná soľou a prejadná. Na ceste do Podkoníc som stretol menší traktor s pluhom. (asi bol plúžiť dedinu…).

Blatina a celá nová ulica neboli vyplúžené. Boli len ujazdené od áut. Blatina a cesta od Forgáčov v smere na družstvo bola vykĺzaná ako ľad. Tomuto úseku (pokiaľ ho neposypú) sa radšej vyhnite.

Dávajte si pozor, nenapadlo veľa snehu ale cesty v obci (ostatné som nevidel – pridajte v komentároch aké sú) sú nepreplúžené a neposypané. Aj cesta do Priechoda – je nebezpečná. Neodporúčam ju. Hrozí tam kolízia – cesta je ako sklo.

Komentáre sú uzavreté