Jún v škole

DSC_2062V nedeľu 23.6. sme spoločne oslávili Deň rodiny v areáli školy. Pre deti boli pripravené rôzne športové  i vedomostné disciplíny, ktoré zvládli malí i veľkí účastníci. Žiaľ pre premenlivé počasie musela školská kapela ZUŠ Slovenská Ľupča a po nej aj Muzikoland vystúpiť v telocvični.

–  Na záver nás čakala tombola na ktorú sa tešili hlavne tí najmenší, ale potešila aj tých skôr narodených.  Ďakujem všetkým, ktorí  sa podieľali na organizovaní tohto podujatia a hlavne sponzorom, bez ktorých by sme nemohli  pripraviť balíčky pre deti, občerstvenie, či hodnotné ceny do tomboly

(sponzori: p. Styk, p. Slobodník Braňo, p. Budzeľ Marian, p. Barla Milan, Obecný úrad, PD Podkonice, firma Stanko, firma Nera, vlekári, farský úrad,  spolok Podkoničan, farma B+B,  firma Sedita, firma Siko, Ing. Ľalík Marián, T – com a ďalšie firmy, ktoré poskytli  prezentačné predmety do balíčkov)

– v pondelok 24.6. školáci išli spolu s p. farárom na výlet na Čierny Balog, ešte sme sa stihli odviezť  čiernohronskou železničkou do lesníckeho skanzenu Vydrovo, kde bol pre deti pripravený animačný program: pílenie dreva, zatĺkanie klincov a hod polenom. Po prechádzke skanzenom  sme sa na spiatočnej ceste zastavili v mini Zoo v Hronci, kde sme sa povozili na koníkoch a pozreli si tradičné aj menej tradičné domáce zvieratá.

– 28.6. sme oslávili záver školského roka opekačkou, ktorá bola spojená pre školákov a predškolákov s čarovnou nocou strávenou v škole.

– Ďakujem všetkým, ktorí sa podieľali na zbere bazy čiernej.

Komentáre sú uzavreté