EMfest 2014

emfest_parisTento víkend Vás srdečne pozývame na EMfest – podujatie, ktoré bolo inšpirované Mladifestom v Medžugorí. Uskutoční sa v dňoch 27.-29. júna 2014  na Starých Horách a bude sa odvíjať od hlavnej témy 8. ročníka – „PANE, UZDRAV MA“. V tomto duchu nás čakajú prednášky, svedectvá, modlitby svätého ruženca, sv. omše a adorácie. Celé to bude popretkávané hudbou a spevom, cez ktorý sa človek ešte viac môže ponoriť do skvelej atmosféry.

Program sa začína už v piatok 27.6. o 18.00 hod. sv. omšou, ktorú bude celebrovať novokňaz Dušan Rončák, ktorý stál pri zrode tohoto podujatia. V sobotu 28.6. sa ujme slova redemptorista Jozef Mihok, kňaz, ktorý momentálne pôsobí v B. Bystrici (Radvani). Budeme si ho môcť vypočuť v prednáškach o 10.00 hod. (téma: „A my sme dúfali … “ /Lk 24,21/) a 15.15 hod. (téma: „Ak človek prechováva hnev proti blížnemu, ako si potom žiada od Boha, aby bol zdravý?“ /Sir 28,3/). Okrem toho je pripravený workshop výroby ružencov, svedectvá a modlitby. Zaujímavé bude aj svedectvo Oľgy Staňovej – bývalej ľudovej liečiteľky. Večerný program bude zakončený sv. omšou a adoráciou na Medžugorský spôsob.

V nedeľu sa nám prihovorí salezián Anton Červeň (kňaz pôsobiaci v Bardejove), ktorý sa ujme slova pri prednáške o 10.00 hod. (téma: „Vstaň, vezmi si lôžko a choď!“ /Jn 5,8/) a tiež ako celebrant záverečnej svätej omše o 12.30 hod. Väčšina programu bude prebiehať na Studničke, ale v prípade nepriaznivého počasia (dážď, vietor) bude program presunutý do Kultúrneho domu na Starých Horách.
Všetci sme na toto skvelé podujatie srdečne pozvaní!

Viac informácií aj kompletný program podujatia nájdete na www.emfest.sk

Jaroslav Kostúr, člen EMfest tímu

EMfest_2014

emfest_plagat2014_all2

Komentáre sú uzavreté