Podkonice obrazom – November

Novembrový_mráz_a_Krížna_1.11.2014_Lenka_KostúrováChcete niečo ukázať a podeliť sa? Neváhajte a posielajte fotografie na podkonican@gmail.com. Podkonice obrazom je v mesačných cykloch výber diania obrazovou formou. Začiatkom nového mesiaca, na www.nasepodkonice.sk uverejníme 20-30 fotografií. Reportáže, dokumenty, momentky a všetko čo má čo i len trocha súvis s obcou Podkonice a jej okolím. Budeme radi, ak prispejete aj Vy, a budete zasielať fotografie na web našePodkonice.sk Stačí ak: fotografie pošlete na e-mail podkonican@gmail.com o veľkosti dlhšej strany 1200 MPX, alebo v originál veľkosti.

V počte 1 až 4 ks max. z jednej akcie, miesta alebo dňa – tie najlepšie momentom, udalosťou, či zážitkom podľa Vášho uváženia a výberu. K fotografii treba uviesť meno autora, deň fotografovania a názov fotografie. Nebránime sa ani fotografii z mobilného telefónu.

Tento mesiac prispeli: Anna Kostúrová, Lenka Kostúrová, Marian Kadúk, Andrej Flaška, Ján Viazanička, Dušan Koctúr, Michal Vráb, Ľubomír Turčan.

 

Komentáre sú uzavreté