Aby vám nič neuniklo…

Podkonice logoVážení občania, ako si určite pamätáte, jednou z mojich priorít bolo, že zlepším fungovanie obecného úradu. Svoje sľuby plním a jednou z prvých zmien bude snaha o otvorenejší dialóg s Vami.

Nová webová stránka

Webová stránka našej obce nie je ideálnou prezentáciou Podkoníc. V blízkej dobe spustíme demoverziu novej stránky podkonice.sk. Nájdete tam v prvom rade potrebné základné dokumenty, týkajúce sa rokovania obecného zastupiteľstva, zápisy zo stavebnej komisie a prehľad faktúr.

Postupne budeme stránku napĺňať tak, aby ste tam našli všetky veci, ktoré s obecným úradom súvisia, napríklad tlačivá na daňové priznanie, oznamy obce, faktúry, zmluvy, všeobecne záväzné nariadenia obce.

Verím, že to prispeje k úspore času, tak aby ste z pohodlia svojho domova vybavili všetko potrebné.

Sme na Facebooku a Twitteri

Veľa Podkoničanov je na Facebooku a ani obecný úrad nezaostáva za týmto trendom. Naša stránka je: facebook.com/podkonice. Ak poznáte twitter, tak máme účet aj tam twitter.com/podkonice. Výhodou twitteru je krátkosť správ, pretože sú to krátke sms-ky určené pre verejnosť.

Podkonice nájdete po novom aj na najväčšom videoserveri youtube.com. Na tomto kanáli budeme uverejňovať krátké videá z činnosti úradu, z akcií, alebo pravidelné príhovory k sviatkom.

Blog

Veľa ľudí, s ktorými sa stretávam sa ma pýta, ako sa cítim na úrade, čo som všetko urobil, čo nás čaká a čo môžem urobiť. Každý je zvedavý, a preto by som bol veľmi rád, aby ste o mojej práci vedeli čo najviac. Všetky tieto informácie budem uverejňovať na mojom osobnom blogu, ktorý zatiaľ nájdete na nasepodkonice.sk/blog.

SMS pre krízové situácie

Chystanou novinkou v rámci našej obce bude posielanie sms priamo Vám na mobil. Túto službu pripravujeme, takže po jednoduchej registrácii budete dostávať dôležité oznamy priamo do telefónu v situácicách, keď sa deje niečo mimoriadne, napríklad poľadovica.

Podkonický spravodaj

Podkonický spravodaj bude vychádzať tak ako doteraz. Tlačená verzia ako komunikačný kanál sa rozšíri o články z obecného úradu, oznamy zastupiteľstva a dianie z obce.

Rovnako sa chystám premiestniť aj úradnú tabulu z hornej zastávky na hornú krčmu, aby ľudia prichádzajúci do obchodu a do kostola mali úradné oznamy na očiach.

Snažím sa urobiť úrad maximálne otvorený a efektívny. Preto veľmi rád privítam podnety na zlepšenie, či kritiku. Dvere na úrade sú otvorené pre každého. Zastavte sa, rád sa s Vami porozprávam. Ak nemáte čas, napíšte mi alebo zavolajte. Som tu pre Vás na čísle 0905 865 594.

S Vami a pre Vás,

Michal Vráb
starosta

Komentáre sú uzavreté