Referendum o rodine

referendumAj v našich Podkoniciach prebehne v sobotu
7. februára 2015 v čase 7:00 – 22:00 hod. referendum o ochrane rodiny.
Referendum je najvyššia forma demokracie, preto by sme nemali ostať vlažnými a zaujať svoj postoj k danej problematike.
Prečo nám ale politici a média vravia polopravdy a klamstvá? Respektíve nič nevravia?
Prečo nám politici vravia, že nejde o nič, veď všetko máme tak ako má byť a nič sa nezmení? Prečo nám odporúčajú ostať doma?
Toto všetko by nás malo prinajmenšom zaraziť a mali by sme začať rozmýšľať, prečo to tak je. Prečo tak veľmi chcú, aby sme sa neozvali? Nie je to o tom, že im ide práve o to, aby sme zostali ľahostajní (tak ako vždy)?

7. február 2015 bude míľnikom v živote Slovenska. Nezostaňme stáť v tejto historickej chvíli bokom! Veď nikdy predtým sa pod podobnú iniciatívu nevyzbieralo viac ako 410 tisíc podpisov.

Prečo sa ho túto sobotu oplatí zúčastniť a odpovedať 3x Áno?

1x ÁNO:
Pretože manželstvo muža a ženy je jedinečnou zmluvou, ktorá je zmluvou lásky, zjednotenia a prinášania nového života na svet. Len vďaka vzťahom muža a ženy je tu spoločnosť už po tisícky rokov, a preto ich zmluvné spojenie má byť všestranné chránené a odporované.

2x ÁNO:
Pretože každé dieťa má právo na otca aj matku, na vzor ich vzájomnej lásky, úcty a spolužitia, aby samo vedelo budovať zdravé vzťahy. Tento vzor žiadna iná starostlivosť nevie nahradiť, a preto je dôležité hľadať spôsoby ako tento vzor podporovať a rozvíjať. Nie hľadať preň iné alternatívy.

3x ÁNO
Pretože rodičia majú spoločnú zodpovednosť za výchovu a rozvoj dieťaťa. Štát má zastupovať rodičov v prípade ich zlyhania, nemá nahradiť ich postavenie. Tak citlivá a dôležitá oblasť ako sexuálna výchova patrí k rodičovským právam a nikto by si ich nemal privlastňovať.

Stav spoločnosti a jej zákony budú mať veľký vplyv na teba a na tvoju rodinu.
Teraz máš jedinečnú možnosť ich ovplyvniť!

VYUŽI SVOJ VPLYV TÚTO SOBOTU
7. februára 2015

 

Komentáre sú uzavreté