Čo nové v Muzikolande?

IMG_1925Okrem pravidelných stretnutí s malkáčmi a veľkáčmi sme sa tento rok s predškolákmi na hodinách pustili aj do divadielka. Po trojmesačnom pravidelnom nácviku sme sa zúčastnili súťažnej divadelnej prehliadky „My sme malí divadelníci“, ktorú organizuje SOS BB  v Slovenskej Ľupči.  

Divadielko „Žabiatka“ ušité malým hercom na mieru malo u divákov, ale aj poroty veľký úspech .

Odborná porota v zložení Maroš Krajčovič- metodik  SOS, Marianna Mackurová- herečka BDNR a Marianna Kovačechová- redaktorka RTVS nešetrili slovami chvály a deti si za svoj herecký výkon vyslúžili krásne diplomy a malú pozornosť. Osobitné ocenenie za verné stvárnenie svojej roly, získala Laurinka Hlinková ako  žabiatko.Muzikoland Podkonice

Divadielko porota odporučila na celoslovenskú divadelnú súťaž materských škôl Bábkulienka, ktorá sa koná 24. apríla v Bánovciach nad Bebravou. Držte nám prosím preto palce, aby sme sa odprezentovali čo najlepšie ako vieme. Kto je zvedavý na mladé  herecké talenty a chcel by si Žabiatka pozrieť, určite bude možnosť aj na domácej pôde v rámci programu „Dňa matiek“. Ďalšími akciami, kde sa chceme ukázať je Turíčny jarmok v Slovenskej Ľupči a Malé Chalupkovo Brezno.

Komentáre sú uzavreté