Blog: Ďakujeme za novú práčku

Nová práčka v škole v PodkoniciachVeľmi ma teší, že v našej obci, ba aj mimo nej, máme ľudí, ktorí nám chcú pomôcť. Ľudia, ktorým záleží na chode obci, na tom ako sa tu máme. Takýmto svetlom je aj pán Ing. Róbert Ivanič, rodák z našej obce. Keď videl fotografie interiéru našej školy, tak sa nám ozval… a

.. a zrazu zasvietilo svetlo v mojich očiach. Sú ešte ľudia, ktorí majú chuť pomôcť.

Pán Ivanič mi zavolal jedno piatkové popoludnie a predstavil sa ako rodák z našej krásnej obce. Povedal, že „sa mu veľmi páčilo na Gazdovskej zabíjačke, na ktorú sa rozhodol ísť vďaka vystúpeniu Miloša Turčana v rádiu Regina. „Stretol som tam starých kamarátov a cítil som sa znovu ako za starých čias“.

Stará práčka v základnej škole

 

Rád by som vám preto pomohol, pán starosta a rozhodol som sa, že kúpim novú práčku do Základnej školy. Veď som tam chodil aj ja v roku 1964, keď nás učil ešte pán učiteľ Môjžiš“, povedal do telefónu.

Následne vybral práčku, konkrétny model, objednal dopravu. Práčka dorazila do školy v stredu 8. apríla 2015. Pán Ivanič, potešili ste nás, veľmi. Ukázali ste nám, že existuje stále láska a pochopenie.

Nová práčka v škole v Podkoniciach

Práčka prišla a všetky detičky, rodičia a aj občania Podkoníc vám ďakujú za takúto pomoc. Patrí Vám veľké ďakujem za nás všetkých. Tešíme sa na osobné stretnutie s vami na našej ďalšej akcii v Podkoniciach.

Michal Vráb

 

Komentáre sú uzavreté