Trafené husi

Aj ja som si myslel, že chlapi riešia veci inak, ale, ako čítam komentár starostu, urazil sa a zaútočil. Asi som pichol do osieho hniezda, tie tri-štyri osi hneď aj vyleteli, neviem, či vôbec stoji za to sa k nim vyjadrovať. Tu su ich komentáre:

Matej Michálek Michal, nedaj sa! Máš to tam ťažké, ale vedel si do čoho ideš. Tak ako si pre mnoho ľudí vítaný starosta (aj môj), tak si jednoducho pre niektorých neželaná zmena. Hlavne tých, ktorí sa boja, že sa odkryjú ich „hriechy“ (rozumej činnosti prinášajúce úžitok iba im, ktoré niesú zrovna s „kostolným poriadkom“). A preto sa nikoho a ničoho neboj a sprav poriadky na tom obecnom úrade  V každom prípade, pozor na takéto chybičky, budú ti vykričané „hlasnejšie“ ako ostatným.

Martin Cigi Burian ujo Barla, hádam si zle robit nejdeme. Skor by ste sa mali pozriet co vsetko sa preinvestovalo za obecne peniaze = peniaze obyvatelov za stareho starostu a jeho zastupitelstvo a ich chyby a na ich chby poukazat… ale asi tam mate svojich kamoššov a suseda tak nebudete „vŕtat“ vsetko dobrou Vám prajem ujo Barla, vidime sa na Plešoch 

Mária Očenášová Ujo „B“ ma koľko rokov? Ja sa ako smejem na tom príspevku, možno mohol napísať ešte čo pre obec urobil on to by sme viaceri chceli vedieť si myslím …nezvolili sme si ho po ostatné roky (vieme prečo) tak je smutný…Michal myslím, že to nestojí ani za povšimnutie a už vobec nie za rozhorčenie…hlavne pevné nervy to budeš potrebovať  ale nas vďačných je myslím viac  je dobre, že si si vedomý že u nas v dedine za dobrotu na žobrotu 

Michal Gula Vrab Dobrý článok o tom, ako sme sa nedohodli kto poriadi altánok po spoločnej oslave, kde som bol aj ja.

Nuž, raz urobíš chybu a už si na pretrase medzi ľudmi Nikto sa už nepozerá na to, že 6 rokov zbierame odpadky na cestách do obce a z obce, že sme riadili námestie po silvestri ja spolu s deťmi z vlastného presvedčenia.

Nuž… možno by pán Juraj Barla st. stačilo povedať, kto je bez hriechu nech hodí do mňa kameňom…… alebo len tak zobrať a upratať z lásky k blížnemu svojmu?

K niektorým sa vyjadrím. Matej Michalek, ak si myslíš, že funkcia poslanca v obecnom zastupiteľstve mi priniesla úžitok, tak sa mýliš, ale, buď konkrétny a napíš, aký úžitok, ktorý nie je „s kostolným poriadkom, som z toho mal, aby som mohol aj ja konkrétne zareagovať.

Martin Burian píše „hádam si zle robiť nejdeme, mam teda tomu rozumieť tak, že odfotiť neporiadok a napísať o tom článok, už bežný občan nemôže? Myslím, že nemôže, alebo predsa len môže, ale len vtedy, keď sa to netýka starostu Vrába? Ak ma pamäť neklame, on sam bol iniciátorom myslienky fotiť a písať. Dostal som príležitosť, odfotil som a napísal. A čo sa týka preinvestovaných peňazí za „starého“ starostu, nie mi je jasne, ktorého máš na mysli, posledne štyri roky som v obecnom zastupiteľstve nebol a z predchádzajúceho volebného obdobia ti stačí pozrieť do zápisníc obecného zastupiteľstva, kde zistíš, ako som kedy hlasoval, s čim všetkým som nesúhlasil, čo som navrhol a o čom občania v dedine nemali možnosť vedieť, kedže môj návrh uverejňovať všetko zo zastupiteľstva v Spravodaji neprešiel.

Dokonca som navrhoval, aby boli uverejnené všetky diskusné príspevky poslancov, dôvody, keď hlasovali proti, mena zúčastnených a chýbajúcich, väčšina bola proti tomuto návrhu.

A Maria Očenášová, alebo slečna „O“? Citujem- „ja sa ako smejem na tom príspevku, mohol napísať, čo pre obec urobil on“… atď., Moja zlata, ty si to vôbec nepochopila. Ja som nechcel písať, čo som pre obec urobil, to mnohí vedia a ty, ak máš skutočný záujem to vedieť, tak ti to rad poviem, ja som totižto chcel poukázať na neporiadok. A na zaver k samotnému starostovi- neviem, či medzi skutky „lásky k blížnemu svojmu“ patri, aby 58 ročný človek zbieral po vás bordel.

Taký človek už ma v živote odrobené dosť a veľakrát aj ťažko. Či ste vsetci chromí? Alebo takí zrobení, že už nevládzete? A čo tak úcta k starším? To ti je asi cudzie, alebo čakáš na október? Týmto moja komunikácia na tuto tému skončila a viac sa už k veci nebudem vyjadrovať.

Juraj Barla st.

Komentáre sú uzavreté