Odpoveď na list starostu

Dobrý deň p. Vráb

povedal som si , že už nebudem reagovať , ale mi to nedá. Práve minulú sobotu sa mi dostalo CTI, akej sa mi nedostalo doma, podieľať sa na ozvučovaní koncertu dlhoročnej stálice celosvetového formátu skupiny MEZZOFORTE, kde hrá ako jediný Slovák aj najlepší súčasný slovenský bubeník Martin Valihora. Bol to úžasný zážitok. Práve toto zoskupenie špičkových svetových hudobníkov MEZZOFORTE si vyžiadalo ozvučovacie zariadenie, ktoré vlastním.

Je úžasne zaujímavé , že viete presne aké ozvučovacie zariadenie má cudzinec, ale aké má občan Podkoníc o tom ani bývalý starosta Kukučka, ani Vy, nemáte ani páru. Toto ale vedel starosta Jozef Jamrich. Za jeho pôsobenia som prvé dva ročníky zvučil, stál za občanom Podkoníc a nepredal občana Podkoníc za 30 strieborných.

Prvé dva ročníky som zvučil aj Rockový festival v Priechode, ale ďalšie ročníky nastúpilo Osvetové stredisko s Vášim chránencom Gazarekom a pomocou štátnych peňazí ma odtiaľ vytlačili. Nebolo to tak náhodou aj v Podkoniciach?

Keďže tak vehementne obhajujete cudzinca , natíska sa mi otázka, či Ste si nezmýlili lokalitu , či Ste nemali byť starostom cudzincov a nie Podkoničanov, alebo Gazarek aj s jeho firmou sa sťahuje do Podkoníc?

Ďalej už reagovať nebudem , môžete si napísať ,čo chcete a protežovať koho chcete. Nechcem sa už hrať na to, kto ďalej dociká, keďže si neviete uvedomiť, čo Ste sľuboval len nedávno pri skladaní sľubu starostu.

Prajem Vám veľa úspechov

Peter Kostúr

2 responses to “Odpoveď na list starostu