Sv. omša ONLINE – 10.1. (nedeľa) o 9:00

Vzhľadom na aktuálne opatrenia, kedy je pozastavené verejné slúženie sv. omší, vám prinesieme priamy prenos sv. omše z Kostola sv. Martina v Podkoniciach. LIVE stream môžete sledovať 9:00 hod. na YouTube Farnosť Podkonice alebo na priamom linku na konci tohto článku.

Naši biskupi udelili dišpenz od povinnej účasti veriacich na nedeľných bohoslužbách. Dišpenz platí od 1. októbra, až do odvolania.

Kňazi môžu sláviť v chrámoch súkromné bohoslužby bez účasti veriacich. Slávenie bohoslužby vyplýva aj vzhľadom na nariadenia z povahy ich zamestnania. Takéto súkromné bohoslužby je možné streamovať. Kňazovi pri tom však smie pomáhať len nevyhnutná asistencia. Počet osôb pre streamovanie súkromnej bohoslužby je na základe platného zákazu stretávania obmedzený na kňaza plus max. 5 osôb. Túto výnimku ale zároveň kvôli striktnému obmedzeniu pohybu teraz nemožno uplatniť v takom zmysle, aby sa na súkromné bohoslužby v chrámoch pozývali či prihlasovali rôzne rodiny podľa poradovníkov, zapísaných úmyslov, atď. (zdroj: TK KBS)

Sv. omša ONLINE – 10.1.2021 (nedeľa) o 9:00 – LINK:
https://youtu.be/F6V7NWBkboA

Komentáre sú uzavreté