Sv. omša ONLINE – 25.4.2021 (nedeľa) o 9:00

V čase, keď už sú povolené verejné bohoslužby, vám prinesieme posledný priamy prenos sv. omše z Kostola sv. Martina v Podkoniciach. LIVE stream môžete sledovať 9:00 hod. na YouTube Farnosť Podkonice alebo na priamom linku na konci tohto článku.

Ďakujeme, že ste počas tohto obdobia boli s nami a že sme mohli spoločne vytvárať jednu duchovnú rodinu a stretávať sa aspoň touto formou v online priestore. Už ubehol viac ako rok, kedy sme odvysielali prvý priamy prenos z nášho kostola a spolu sme sa mohli stretnúť pri 85-tich priamych prenosoch. Prenosy sledovalo v priemere 100 až 150 užívateľov, ale reálne vieme, že sledujete viacerí pri jednom zariadení, takže v našom pomyselnom virtuálnom kostole sa nás stretávalo oveľa viac. Podľa štatistík mali všetky prenosy dokopy viac ako 21.600 zhliadnutí a celkovú dobu pozerania 7.400 hodín. Ak počas našich prenosov nebolo niečo v poriadku, tak sa za to ospravedlňujeme. Veríme ale, že všetky nedostatky prevýšil úmysel, že aspoň vďaka technike môže naša farnosť naďalej rásť a byť živá.

V prípade vášho záujmu nevylučujeme, že vám prinesieme určité slávnostné sv. omše z našej farnosti aj v budúcnosti. Ak nechcete o ne prísť, kliknite si na „ODOBERAŤ“ a zaškrtnite symbol zvončeka pod našimi videami na YouTube. V tom prípade dostanete upozornenie na naše nové videá aj v budúcnosti.

Naši biskupi udelili dišpenz od povinnej účasti veriacich na nedeľných bohoslužbách. Dišpenz platí od 1. októbra 2020, až do odvolania.

Sv. omša – 25.4.2021 (nedeľa) o 9:00 – LINK:
https://youtu.be/yVfEQyLcB3g

Komentáre sú uzavreté