Máj v škole

OLYMPUS DIGITAL CAMERAV nedeľu 12.5. sme si uctili naše mamy a staré mamy programom , ktorý si pripravili detičky z Muzikolandu a deti z materskej a základnej školy. Napriek menším technickým problémom detičky zahrali divadielko  O troch prasiatkach a školáci O troch trpaslíkoch a princeznej. Touto cestou by som sa chcela poďakovať pánovi starostovi, že zasponzoroval  kvety pre naše mamičky a staré mamy.
V máji prebehol zber papiera, ďakujem všetkým, ktorí sa zapojili, aj pracovníkom obecného úradu, ktorí zvážali pripravený papier spred vašich domov.
– 24.5. sa zúčastnila súťaže Ľupčiansky čitárik naša žiačka Barborka Hrušková a získala 2. miesto, srdečne gratulujeme
-30.5. sme boli so žiakmi ZŠ a predškolákmi na výchovnom koncerte v Slovenskej Ľupči, kde nás privítali naši starí známi Hugo a Máša

Jún v škole

-v júni bude pokračovať zber kvetu bazy čiernej, chcela by som poprosiť rodičov, prípadne starých rodičov, aby na to pamätali v rámci vychádzok do prírody (samozrejme ak to dovolí počasie), vysušené kvety môžete nosiť  p. učiteľkám do školy a škôlky.
-12.6. organizujeme Didaktické hry spojené s návštevou Ľupčianskeho hradu.

– v nedeľu 23.6. o 15:00 organizuje Rada školy v spolupráci so ZUŠ Slovenská Ľupča Deň rodiny: „Hudbou a športom proti nude,“ na ktorý vás všetkých pozývame. Počas tohto dňa usporiadame blšák. Preto vy, ktorí by ste nám v tom chceli pomôcť a máte doma niečo funkčné, čo už nepotrebujete môžte tieto veci nosiť počas dňa do vestibulu ZŠ od 10.6. do 21.6.

– v pondelok 24.6.plánujeme ísť na školský výlet do lesníckeho skanzenu Vydrovo spojeného s návštevou mini zoo v Hronci
-posledný školský týždeň plánujeme záverečnú opekačku v areáli školy spojenú s Čarovnou nocou pre predškolákov a školákov.

Komentáre sú uzavreté