Podporme Čerínsky kostolík

Cerin_01V rámci projektu POKLADY MÔJHO SRDCA, vyhlásila Nadácia VÚB súťaž, na obnovu, a tým záchranu niektorých kultúrnych pamiatok. Vyberte vzácny poklad minulosti, ktorý je najbližší vášmu srdcu a pomôžte nám ho zachrániť aj pre budúce generácie. 

V ponuke je 8 historických pamiatok a nám srdcu najbližší je Čerínsky kostolík sv. Martina, ktorý je súčasťou nášho dekanátu. Ak ho chcete podporiť, zapojte sa do hlasovania a pomôžme využiť asi jedinú príležitosť dostať sa k peniazom na obnovu tohoto jedinečného kostolíka, kde je správcom farnosti vdp. Dušan Mesík. Po týždni hlasovania sú v náskoku Čerín s Prešovom, aj keď je očividné, že ide o boj Dávida s Goliášom (Čerín – 459 obyvateľov a Prešov – 90 000 obyvateľov), no Bohu nič nie je nemožné.

Hlasovanie trvá len do 29.2. – využime teda ostávajúci čas do konca hlasovania!
Stačí ísť na webovú stránku: https://www.vub.sk/fresky/
Nastavte sa na Čerín – Kostol sv. Martina, kliknite na HLASOVAŤ a zadajte číslo mobilu, na ktorý vám príde obratom SMS s verifikačným kódom, ktorý zašlete v ďalšom kroku vpísaním do políčka. Hlasovanie je možné počas trvania súťaže len raz z jedného telefónneho čísla a je bezplatné. Trvá to len pár sekúnd a zároveň pomôžete kostolíku a farnosti v našej diecéze aj dekanáte.

Cerin_02 Cerin_04

One response to “Podporme Čerínsky kostolík