Farské oznamy 07. 07. – 14. 07. 2019

V prílohe tohto článku nájdete aktuálne farské oznamy na tento týždeň.
V utorok a sobotu budú sv. omše ráno o 7:00 hod.  

  • Starostlivosť o kostol bude mať skupina č. 4
  • Od pondelka budem na fare zapisovať úmysly sv. omší na druhý polrok 2019. Sv. omše budú bývať každý deň večer okrem soboty a utorka, kedy chodievam slúžiť do Banskobystrickej nemocnice. V tieto dni budú bývať sv. omše ráno. V prípade mojej neprítomnosti odslúžim úmysel sv. omše aj mimo farnosti.
  • V stredu po sv. omši o 18:45 pozývam členov farskej rady jej ďalšie zasadanie.
  • Pozývame na 13. ročník EMfestu, ktorý sa uskutoční už najbližšiu sobotu 13. júla na Starých Horách. Program začne o 9:30 hod. a počas neho sú pre všetkých prichystané prednášky, svedectvá, sv. ruženec, sv. omša a adorácia. Program bude popretkávaný jedinečnou hudbou a spevom s nádychom Medžugoria. Všetci ste srdečne vítaní. Viac informácií nájdete vonku na plagáte a na stránke www.emfest.sk
  • Dôležité upozornenie pre divákov, ktorí Televíziu LUX sledujú cez anténu: v najbližších týždňoch bude potrebné, aby ste preladili svoje televízne programy. V mesiaci júl a august dôjde k prelaďovaniu. V prípade starších televíznych prijímačov bude okrem preladenia potrebné zakúpiť si nový set-top-box s podporou DVB-T2. Podrobné informácie nájdete na výveske.
  • V dňoch 19. až 21. júla 2019 pozýva farnosť Priechod na duchovnú obnovu s blahoslaveným Titusom Zemanom, ktorá sa uskutoční v tamojšom kostole pod vedením saleziána dona Jozefa Luscoňa. Podrobný program je na nástenke.
  • Minulotýždňová zbierka s názvom „halier sv. Petra“ bola 180 eur. Dnes je zbierka na maľovanie kostola.
  • Všetkým Podkoničanom ďakujem za veľmi milé privítanie v tejto obci. Osobitná vďaka však patrí všetkým, ktorí sa v tomto týždni starali o poriadok v kostole, ale i v jeho okolí pri kosení, ďalej miništrantom, organistke, kostolníkovi, ale aj všetkým tým, ktorí zabezpečili sv. omšu na Kaliští.

Michal Válka

Komentáre sú uzavreté